Bungalow Refresh

The owners of this large weatherboard bungalow down a long Remuera private road wanted a seamless extension to enhance use of their family home whilst keeping true to its traditional external look.
The extensions include
• popping through with new roof attic rooms behind an existing long gable for a mancave and a media play space for their young children
• a timber lined winecellar carved out of the existing subfloor
• a new enlarged Kitchen and Family open plan space leading onto a


new generous covered porch with built in BBQ at one end with a convenient pass through sliding wooden sashes from the Kitchen
• various interior and external enhancements including an espaliered double height lattice for a climbing rose over a weatherboarded wall along a new wrap around front deck
• stage 2 recreational indoor asnd outdoor play areas comprising a 12meter lap pool and a low slung cabana entertainment pavilion edging the tennis court
• stage 3 replacement of the existing garage with a dormered loft for guests and entry loggia.


ABOUT
PROJECTS
NEWS
 

This product has been added to your cart

CHECKOUT