Shingled Villa Refurbishment

A remake of a traditional single storey wooden Parnell villa for a repeat client on upper St Georges Bay Road. A simple classic exterior belies the surprise inside.Crossing under the shelter of the ubiquitous and familiar lean to rolled verandah the standard height front door opens to reveal a grand staircase centred in the soaring entrance leading to the more private reaches of the master suite above.
Beyond this dramatic entry is a series of open plan living eating and cooking spaces which open onto a warp around verandah where access is gained onto sculptural concrete terraced steps leading down to a clipped lawn and cottage garden. A corner baywindow captures sun and a breathtaking city view of the leafy village down the valley to skytower and city skyline framed by the waitemata harbour.
ABOUT
PROJECTS
NEWS
 

This product has been added to your cart

CHECKOUT